Wij doen wel wat we roepen!

In de hektische IT wereld sneeuwen jouw belangen snel onder. Al snel zit je langer op een project dan dat past bij je groei, je krijgt geen ruimte voor trainingen en opleidingen en je beloning groeit onevenredig mee. Kortom, je krijgt niet de waardering die je waard bent. Daarom zijn wij Committed, niet alleen aan jouw succes, maar ook aan jouw groei, ontwikkeling en zelfs aan jouw persoonlijke dromen en doelen. Je ervaart het vanaf het eerste contact, er is een partij die jou echt helpt om je doelen te bereiken. Geen mooie praatjes, maar gewoon een hele andere benadering. Zoals ze zeggen: If you don't own your future, somebody else will.

Pexels canva studio 3153198

Zo gaan wij
te werk

Onze developers worden altijd ondersteund door een team van experts. Op die manier kan jij als professional excelleren in jouw unieke gave. Want wij zijn committed aan jouw succes!

1. Kennismaken met jouw doelen & dromen

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en dromen, professioneel en persoonlijk. Waar wil je wonen, waar wil je heen, waarin wil je je ontwikkelen, wil je richting ondernemerschap of juist groeien in je vakgebied, etc?

2. Wij zoeken de passende uitdaging

Aan de hand van de kennismaking, gaat ons team tot het gaatje om de juiste match voor je te vinden. Wij hebben de ingangen bij de mooiste en uitdagenste bedrijven, voor de vetste projecten.

3. Wij blijven coachen in je werk en je dagelijks leven

Tijdens je werk blijven we jou begeleiden en coachen, zodat je niet verstrikt raakt in de bekende ratrace, maar zicht houdt op wat jou echt voldoening geeft in het leven.

4. Gelukkiger op je werk & privé!

Succes is leuk, maar niet ten koste van je geluk en gezondheid. Onze committment aan jou is dat we jouw dromen en doelen centraal blijven stellen. Jouw belang staat bovenaan. In deze markt is dat namelijk verre van vanzelfsprekend.

Accordion image

Wij zijn er voor jou als...

Als je de Himalaya wilt beklimmen, heb je een sherpa nodig. Een sherpa kent het landschap, waarschuwt voor dreigend gevaar, weet wat de beste tijd is om hogerop te klimmen, maar er zijn ook dingen die een sherpa juist niet doet: hij bepaalt niet de bestemming, dat doet de bergbeklimmer zelf. Op weg naar de top, zijn wij jouw sherpa!

Naar homepage

Hard werken en veel verdienen, is geen garantie dat je je financiële doelen bereikt. Daarom hebben wij de experts in huis om je te helpen om die doelen wel te realiseren. Of het nu gaat om het aflossen van je studieschuld of het bemachtigen van je droomhuis, wij stippelen graag de route samen met je uit.

Je leeft niet om te werken, wordt er vaak gezegd. Toch gebeurt het zovelen, ze worden opgeslokt door hun werk of hun carriere, en ontdekken pas jaren later dat ze hun ladder wel beklommen, maar dat hij niet tegen de juiste muur stond. Wij helpen je om zicht te houden op wat je echt voldoening geeft.

Top professionals hebben niet alleen coaching nodig, maar ook een management tot beschikking. Hoe heerlijk is het om te weten dat wij graag het geneuzel voor je regelen, zodat jij je kunt richten op wat je echt leuk vindt. Heb je vervoer, verblijf, een nieuwe laptop of wat dan ook, nodig. Ervaar de luxe van jouw management, en laat ons het voor je regelen.

  • 80% van de mensen heeft geen doelen
  • 16% van de mensen met doelen heeft ze niet helder opgeschreven
  • 3% heeft ze niet permanent voor ogen en geen plan om de doelen te bereiken

Ga je mee met de massa van 99%? Of ga jij je dromen realiseren en talenten ontdekken?

Onze
opdrachtgevers

Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers met maatschappelijke impact, zoals de overheid.
Navo
Navo
Wij plaatsen onder andere bij de NAVO, en het beste daarvan is dat ze van alles zoeken. Van Cloud specialisten tot Java developers tot helpdesk mederwerker
Overheid
De Rijksoverheid
Wij plaatsen bij de Rijksoverheid, en het beste daarvan is dat ook zij van alles zoeken. Van Cloud specialisten tot Java developers tot helpdesk mederwerker
Shell logo svg
Shell
Wij plaatsen onder andere ook bij Shell, een van de grootste bedrijven van de wereld.
Vattenfall Logo 2
Vattenfall
Ook plaatsen wij bij Vattenfall, de fossielvrije energieleverancier van Nederland.
NN Group svg
Nationale Nederlanden
Daarnaast plaatsen wij bij Nationale Nederlanden, het bedrijf met meer dan 6 miljoen zakelijke klanten.
Stedin logo
Stedin
Verder plaatsen wij bij Stedin, het netwerkbedrijf dat staat voor een leefwereld vol nieuwe energie.
Deelnemers grote bedrijven netwerk mvo nederland
En nog veel meer
Committed B.V. heeft een groot netwerk waardoor we zorgen voor de leukste opdrachten bij de beste bedrijven.