Over Committed

Hard werken zonder ontwerp voor je leven leidt tot teleurstelling, frustratie of zelfs een burn-out. Bij Committed stellen we het ontwerp voor je leven centraal en helpen we jou om dat vorm te geven!

About image
Over Committed

Veel getalenteerde en loyale jonge mensen storten zich vol op hun carrière om na jaren te ontdekken dat het pad dat ze bewandelden, ze niet op hun gewenste bestemming bracht. Na een aantal jaar in dienst komt toch af en toe de vraag naar boven, zit ik op het juiste spoor? Werk ik niet te hard? Voel ik me wel echt gewaardeerd? Maar vaak kunnen we in deze fase al geen kant meer op. De hypotheeklast, de verantwoordelijkheden, de reputatie, de verwachtingen en het plichtsbesef hebben je dan al stevig in hun greep. Wil jij dit voorkomen of hieruit komen, dan zijn wij de partij voor jou. Want dit is precies waarom wij Committed zijn aan jouw geluk en succes.

PHP
C#
Python
Java
DevOps
graph

Programmeer je eigen succes!

Met meer dan 25 jaar ervaring in ‘life architecture’ hebben we speciaal voor ambitieuze IT professionals met potentieel een traject ontwikkeld. Je leert te ontdekken wat jou uniek maakt en om je talenten en vaardigheden in te zetten om je levensdoelen te bereiken. It is time to own your future!

Pexels olia danilevich 4974915 1
Ons team
Ons team bestaat uit een mix van ervaring en frisheid, senioren en junioren. Wij hebben de passie gemeen om jou tot je volle potentieel te zien komen. Daarom is het ook jouw team!
Richard
Richard
Talentenontwikkelaar
MMP Coincare 20200622 8669
Gertjan
Talentenbegeleider
MMP Coincare 20200929 186186
Laurens
Talentenmanager
IMG 3776
Floris
Talentenondersteuner
IMG 4797
Diederick
Talentenspotter